Welkom bij WorldCraft!

WorldCraft is DEFINITIEF gestopt op 19-11-2019!

Ik heb dit eerder gezegd, ik denk wel 2 maal zelfs, dat spijt me, maar dit keer is het wel menens. Uit m’n hoofd begonnen in Mei 2012, ik was toen 16, onder de naam “Ultimates Survival” (ultimates.nl) en later overgegaan in WorldCraft. Ultimates en later WorldCraft heeft een tamelijk goed bestaan gehad met een hoogtepunt aan aantal leden tegelijk online van rond de 45 ergens rond 2012/2013, onder Ultimates denk ik, met een break in 2014 waar we ook een jaar gestopt zijn. Ik wil iedereen bedanken voor alle support en voor het vertrouwen in de server (en mij) en alle donaties die gedaan zijn om de server te ondersteunen. Ik waardeer dat zeer!

De server is nu echt uitgestorven, af en toe joinde er een random persoon, maar dat was het dan ook wel. Geen actieve leden meer, het heeft dus voor mij niet veel zin meer om het te laten draaien, ook al kost het me niet veel. Ik zelf speel ook geen Minecraft meer op enkele oplevingen na, ook onderhouden ik de server niet meer qua updates, alles samen heeft me nu doen besloten er nu definitief een punt achter te zetten.

Ik heb aan verschillende mensen belooft de map online te zetten, belooft is belooft, ik zal dat ook gaan doen. Zowel de meest recente map als de map waar de ondergrondse spawn was, dat is de spawn zoals weergegeven op de achtergrond van deze pagina. Het enigste probleem is nu dat ik niet genoeg schijfruimte heb om alles te zippen. Heb een paar GB vrij nog… Zodra ik ruimte heb zal ik dat doen. Dat beloof ik. Check dit dus even regelmatig, het komt er aan! Vragen kun je altijd stellen in de chatbox hier links. Ik krijg altijd een berichtje als er een nieuw bericht gepost is.

Nogmaals iedereen bedankt! Het was een mooie tijd! Ook wil ik iedereen bedanken die Helper, Moderator of Admin is geweest voor alle hulp door de jaren heen!

Het ga jullie goed!

Met vriendelijke groet,

Martijn – (Mart1250)

Edit: Hier is de map!: Craftworld: http://worldcraft.eu/craftworld.rar (de map waar de spawn in zit zoals op de achtergrond van deze pagina) en World: http://worldcraft.eu/world.rar (de map die als laatste er in is gekomen en waar de huidige spawn in staat) Een kleine kritische noot: Ik sta het niet toe dat iemand deze map gaat gebruiken om zelf een minecraft server op te zetten.

 

 

 

Voor wie het lekker basic wilt houden, hier ben je op de juiste plek. Standaard Survival met anti grief, doormiddel van Grief Prevention. Je stuff verkopen doe je doormiddel van Chest Shop en met ons Rank Systeem kun je groeien in titels, welke ook voor je naam staan. Afhankelijk van je rank kun je om de zoveel tijd een kit spawnen met bepaalde handige tools. Verder hebben we in onze spawn een cube waar regelmatig droppartys gehouden worden, wie wil dat nou niet? Daarnaast hechten we veel waarde aan een goed draaide ingame Economie, dus dat word veel verkopen. 😉

Check de rankup vereiste met : /ar check

Veel speel plezier!

IPadres: play.worldcraft.eu

 

Hieronder volgen de kits die per titel te verkrijgen zijn naarmate je vordert via het Rank-Up Systeem, je blijft ook toegang houden tot de kits waar je eerder toegang tot hebt verkregen. De bijhorende item id’s kun je hier terug vinden: http://minecraft-ids.grahamedgecombe.com/

Kits:

Recruit:
items:
– 267
– 306
– 307
– 308
– 309

Pvper:
items:
– 267
– 307

Expert
items:
– 276
– 311

Master:
items:
– 276
– 310
– 311
– 312
– 313

Goldchallenger:
items:
– 276
– 310 unbreaking:3
– 311 unbreaking:3
– 312 unbreaking:3
– 313 unbreaking:3

Diamondchallenger:
items:
– 276 unreaking:2 smite:2 sharpness:2 fireaspect:2 baneofarthropods:2 looting:2 knockback:2

Geef een reactie